BioMethaFerm

BioMethaFerm

BioMéthaFerm is een uitbreiding van het Compact Plus assortiment dat in Nederland is ontwikkeld voor kleinere bedrijven die willen gaan mestvergisten. Deze oplossing is gericht op markten met middelgrote boerderijen, b.v. 100 koeien en meer en mikt op een minimale impact op de boerderij en het milieu.

BioMetahFerm is modulair, gestandaardiseerd, geprefabriceerd en plug and play. Het stelt ons in staat industriële technologie en kwaliteit aan te bieden voor de middelgrote boerderij. Het combineert de twee hoekstenen van onze hoogwaardige vergisters; pre-mix met hydrolyse en centrale vacuümpomptechnologie. De kostenreductie komt van gestandaardiseerde ontwerpen met veel prefabricage en montage in de fabriek, wat de bouwtijd en inspanning ter plaatse vermindert.

BioMethaFerm biedt een gamma van 50 kW tot 400 KW of 40 m3 tot 300 m3 injectie van biomethaan per uur. Zodra het beton ter plaatse klaar is, komt het team en installeert de installatie in één of twee containers. Vergisters variëren van 1.000 tot 5.000 m3. Wereldwijd beschikbaar.