Onderhoud

Onderhoud

Biogas Plus beschikt over een eigen werkplaats en onderhoudspersoneel. Voor het onderhoud van uw biogas-, VDT-, hygiënisatie-, indik-, droog- of gasopwerkingsinstallatie of Bio2Net invoedstation heeft Biogas Plus speciaal opgeleide mensen met een ingerichte service bus en gereedschap. Indien u met ons een servicecontract afsluit, biedt dat het voordeel dat we, vooraf met u afgestemd, periodiek preventief onderhoud uitvoeren. Hierdoor kunnen storingen worden voorkomen. Uiteraard is het altijd mogelijk om zonder contract preventief en correctief onderhoud door ons te laten uitvoeren. Voor contact met onze service afdeling kunt het beste

mailen: servicemail@biogasplus.nl
of bellen: +31 88 369 29 15

Preventief onderhoud

Voor een continue en betrouwbare werking van uw installatie is het noodzakelijk om preventief onderhoud uit te voeren. Periodiek voert Biogas Plus en/of leverancier voorgeschreven preventieve onderhoudswerkzaamheden uit, zoals het uitvoeren van functionele testen, reinigings-werkzaamheden en het uitwisselen van slijtonderdelen. De frequentie van het preventief onderhoud is gebaseerd op de voorschriften van de fabrikanten.

Storingsdienst

Biogas Plus heeft een storingsdienst die elke dag van het jaar beschikbaar is voor het oplossen van storingen. De storingsdienst van Biogas Plus kan van afstand inloggen in de besturing en zodoende storingen en/of prestaties van de installatie bekijken en beoordelen. Wanneer een storing niet op afstand opgelost kan worden dan komen wij naar u toe om het defecte onderdeel te vervangen. Biogas Plus heeft hierbij de mogelijkheid om altijd binnen 24 uur een monteur naar uw locatie te laten komen. 

Pooldeling

Biogas Plus houdt kritische onderdelen op voorraad op basis van pooldeling. Pooldeling houdt in dat deze onderdelen bij Biogas Plus in de voorraad liggen, enkel voor deelnemers van de pool. In geval van storing worden de onderdelen aan de betreffende deelnemer geleverd. In combinatie met de storingsdienst kan op deze manier worden geborgd dat storingen altijd snel zijn opgelost.