Nieuws

Nieuws

Biogas Plus is een samenwerking aangegaan met Skyline Energy om activiteiten te starten in Polen

Dinsdag 02 maart 2021

Per 1 maart 2021 is Biogas Plus een samenwerking aangegaan met Skyline Energy om biogasinstallaties aan te bieden in Polen. Skyline Energy heeft ervaring met het ontwikkelen en verkopen van biogasinstallaties in Polen en is daarmee de juiste partner om de technologie van Biogas Plus aan potentiële klanten uit te kunnen leggen. Daarnaast beschikt Skyline Energy over de juiste expertise om vergunningsdiensten te verlenen voor biogasinstallaties.

Biogassector in Polen

Ongeveer 300 biogasinstallaties produceren in Polen elektriciteit uit de sectoren landbouw, slib en stortplaatsen. De eerste Poolse biogasinstallatie voor de landbouw werd gebouwd in 2005, maar de landbouwsector heeft zich dynamisch ontwikkeld sinds 2010, toen er verschillende nationale programma's en relevante investeringssteun ontstonden om biogas uit de landbouw te ondersteunen. Sinds 2010 wordt jaarlijks ongeveer 16 MW aan nieuwe capaciteit geïnstalleerd in de agrarische biogassector. Polen beschikt over grote bronnen van landbouw- en agro-industriële grondstoffen (mest, fruit- en groentenresiduen, brouwerijen, suikerfabrieken, distilleerderijen, enz.) En staat energiegewassen toe (kuilvoer van maïs vertegenwoordigt ongeveer 20% van de totale landbouwgrondstoffen). Daarom wordt verwacht dat de sector in de nabije toekomst nog sterk zal groeien.

Biogas Plus

Biogas Plus is een leverancier van biogastechnologie en turnkey biogasinstallaties met referenties variërend van 5.000 tot 300.000 ton input per jaar. Biogas Plus heeft alle technologie in huis voor het vergisten van diverse soorten organische reststromen, zoals drijfmest, vaste mest, agrarische reststromen, industriële reststromen en / of voedingsmiddelen met een verstreken houdbaarheid. De kern van het bedrijf is de kennis en knowhow op het gebied van biogasproductie. Oftewel: hoe produceer je continu zoveel mogelijk hoogwaardig biogas uit bepaalde reststromen tegen zo laag mogelijke kosten. Dat is waar het uiteindelijk allemaal om draait. Biogas Plus is ervan overtuigd dat zijn technologie perfect past bij de groeiende biogassector van Polen en voorziet een welvarende toekomst in de Poolse biogassector.

Contact

Als u een biogasproject in Polen ontwikkelt en u bent geïnteresseerd om met ons samen te werken, aarzel dan niet en neem contact op met Skyline Energy via biuro@skyline-energy.pl of +48 22859 17 80.

Terug naar nieuwsoverzicht